ALTERNATIVA ALTAFULLA CONTRA EL CEMENTIRI NUCLEAR


alt
Representants d’Alternativa Altafulla-EPM han estat presents aquest diumenge a Móra d’Ebre per expressar el seu suport a la protesta contra la possibilitat que Ascó pugui acollir el magatzem centralitzat de residus, més conegut com a cementiri nuclear, sense que
s’hagi comptat amb l’opinió del territori…
llegir pdf

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
11 març 2009

Categoria:

Nou butlletí Sant Cebrià


Els companys de Sant Cebrià van editar el nr.8 del seu butlletí municipal.
Podeu descarregar-ho des d’aquí en format pdf.

 

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
11 març 2009

Categoria:

Campanya: “Dona, tens dret a viure sense violència”


Dia: Dilluns, 16 de març de 2009
Hora: de 19h a 21h
Lloc: Sala Batlló de l’Edifici 25 de l’Escola Industrial
Adreça: Urgell, 187 de Barcelona

La Conselleria d’Interior, Relacions Institucionals i Participació posa en marxa la campanya Dona , tens dret a viure sense violència, enmarcada dins el Programa de Seguretat contra la Violència Masclista.

Aquest programa lidera les actuacions estratègiques en el marc de la seguretat pública per a l’abordatge integral del fenomen de la violència masclista a Catalunya, tambè promou l’estandarització a tot el territori català del model d’atenció a les dones que pateixen aquesta violència.

Per tal de donar-la a conèixer es presentarà als instituts d’ensenyament, centres d’assitència primària, comisaries i ajuntaments.

Des de la Diputació de Barcelona hem organitzat una sessió per informar als regidors i regidores dels municipis de la Regió I, sobre  l’abast de la Campanya. Comptarem amb la presència del Sr. Àngel Merino, Delegat Territorial del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i la Sra. Alba Garcia, Directora del Programa de Seguretat contra la Violencia Masclista, del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.


0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
11 març 2009

Categoria:

“Crisi financera o crisi del Capitalisme”


David Cid, Responsable de moviments social d’ICV i Membre del Fòrum Social

Eduard Canet, Coordinador de l’Entesa per Canet de Mar

Dia
Dijous 2 d’abril de 2009
Lloc
Casa Museu Domènec i Montaner
Cantonada Riera Gavarra i Riera Buscarons

veure cartell en format pdf

 

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 març 2009

Categoria:

Acord de govern entre Alternativa per a la Garrotxa i PSC-Olot


Alternativa per a la Garrotxa d’Olot ha mantingut durant els darrers dos mesos converses amb l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olot, converses que s’han acabat materialitzant en un acord de govern.

Aquest acord ha arribat després que l’equip de govern del PSC mostrés el seu interès per les propostes d’ApG d’habitatge i de revitalització del nucli antic. A partir d’aquest punt de partida, es va veure la possibilitat de participar del govern de la  ciutat per tal de tenir més possibilitats d’aplicar les propostes d’ApG, no només en matéria d’habitatge, sinó també en altres temes.

És per això que, en aquest moment d’incerteses sobre la situació econòmica, els grups municipals d’ApG i PSC han entès que cal posar per davant de les diferències i les discrepàncies, la voluntat de sumar esforços en el govern de la ciutat.

enllaç laGarrotxa.infodiari de Girona
llegir Informació als adherits sobre l’acord (arxiu word 30,5 kb)

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 març 2009

Categoria:

Si ets dona el sou no dóna!


Amb motiu de la celebració del 8 de Març, Dia de la Dona, des de l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM) volem incidir de manera especial en els greuges que encara avui continua patint la dona en la societat i de manera concreta en l’entorn laboral. Un context de crisi com que ens envolta no ha de ser el pretext per legitimar encara més perjudici entre els sectors més vulnerables, dins dels quals la condició de dona continua essent, en massa casos, un obstacle més.

No oblidem, tampoc, que les dones catalanes dediquen més del doble de temps que els homes a la cura de les persones -petites i grans- i a les tasques de la llar. En l’entorn professional, el reconeixement de la dona respecte a l’home continua estant molt lluny del que seria desitjable en una societat justa i equitativa, també, en l’estructura de gènere.

llegir comunicat de premsa en format pdf

 

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
6 març 2009

Categoria:

JORNADA SOBRE “RESPOSTES LOCALS A LA CRISI” ORGANITZADES PER ICV i EPM


DISSABTE 14 DE MARÇ A TERRASSA  de 10h. A 13.45 h.  Auditori del mNACTEC- Rambla d’Egara 270

L’objectiu d’aquesta jornada és trobar un espai de reflexió des de diferents aproximacions que ens ajudin a concretar les polítiques públiques des de la proximitat per saber donar  les respostes adients a la crisi actual.

Us convidem a participar activament. Us esperem

Veure targetó  És important fer l’inscripció

 

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
4 març 2009

Categoria: