L’Entesa demana un referèndum vinculant per aprovar l’adhesió de la Diputació de Barcelona a l’Associació de Municipis per la Independència


L’Entesa s’ha abstingut per respecte a la pluralitat i demana un referèndum vinculat per adherir-se a l’AMI. La Diputació de Barcelona s’ha adherit a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Els 7 representants d’Entesa pel Progrés Municipal i les dues diputades d’UDC s’han abstingut a la votació. Han votat a favor els 26 diputats de CDC, ERC i la CUP, mentre que PSC, Ciutadans i el PP han sumant els seus 16 vots per rebutjar l’Adhesió.

Arnau Funes (Entesa) ha assenyalat que al seu grup hi ha opinions plurals sobre el futur polític de Catalunya i ha recordat que han tingut posicionaments diversos als ajuntaments- BComú es va abstenir a Barcelona, on no es va aconseguir la majoria necessària- , pel fet que s’han abstingut, i han demanat un referèndum vinculant.

La Diputació també ha aprovat amb el vots favorables d’Entesa, una moció de per instar al Parlament i al Govern central per avançar en els canvis legislatius necessaris per implementar la Llei de vegueries de Catalunya, i en recolzament al reconeixement de la vegueria del Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
30 octubre 2015

Categoria: