Campanya: “Dona, tens dret a viure sense violència”


Dia: Dilluns, 16 de març de 2009
Hora: de 19h a 21h
Lloc: Sala Batlló de l’Edifici 25 de l’Escola Industrial
Adreça: Urgell, 187 de Barcelona

La Conselleria d’Interior, Relacions Institucionals i Participació posa en marxa la campanya Dona , tens dret a viure sense violència, enmarcada dins el Programa de Seguretat contra la Violència Masclista.

Aquest programa lidera les actuacions estratègiques en el marc de la seguretat pública per a l’abordatge integral del fenomen de la violència masclista a Catalunya, tambè promou l’estandarització a tot el territori català del model d’atenció a les dones que pateixen aquesta violència.

Per tal de donar-la a conèixer es presentarà als instituts d’ensenyament, centres d’assitència primària, comisaries i ajuntaments.

Des de la Diputació de Barcelona hem organitzat una sessió per informar als regidors i regidores dels municipis de la Regió I, sobre  l’abast de la Campanya. Comptarem amb la presència del Sr. Àngel Merino, Delegat Territorial del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i la Sra. Alba Garcia, Directora del Programa de Seguretat contra la Violencia Masclista, del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
11 març 2009

Categoria: