Si ets dona el sou no dóna!


Amb motiu de la celebració del 8 de Març, Dia de la Dona, des de l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM) volem incidir de manera especial en els greuges que encara avui continua patint la dona en la societat i de manera concreta en l’entorn laboral. Un context de crisi com que ens envolta no ha de ser el pretext per legitimar encara més perjudici entre els sectors més vulnerables, dins dels quals la condició de dona continua essent, en massa casos, un obstacle més.

No oblidem, tampoc, que les dones catalanes dediquen més del doble de temps que els homes a la cura de les persones -petites i grans- i a les tasques de la llar. En l’entorn professional, el reconeixement de la dona respecte a l’home continua estant molt lluny del que seria desitjable en una societat justa i equitativa, també, en l’estructura de gènere.

llegir comunicat de premsa en format pdf

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
6 març 2009

Categoria: