13a Assemblea Nacional de l’EPM


El proper 21 de novembre a les 10h es convoca la 13a Assemblea Nacional de L’Entesa pel Progrés Municipal. L’acte que es durà a terme a l’Ateneu Unió de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, es planteja com a punt de trobada de les Enteses després  de les darreres eleccions municipals i com espai de reflexió sobre els temes que preocupen com a municipalistes i com a catalans.

L’entrada en vigor de l’ARSAL i les repercussions en la disminució de les competències dels ajuntaments, els canvis que s’estan produint en el panorama municipal i la revisió dels eixos programàtics de les enteses.

El moment històric que estem vivint a Catalunya amb les derreras eleccions al Parlament de Catalunya i les perspectives de futur.

Ordre del dia i debat obert sobre aquest temes i que també planteja afrontar altres punts com el Balanç de la situació econòmica i escollir càrrecs que es van aprovar a la darrera assemblea.

Com arribar-hi

Colònia Güell
Santa Coloma de Cervelló

Amb tren
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)
Sortida des de Barcelona (Plaça Espanya)
Trens S33S (Can Ros), S8 i S4.
Parada a l’estació de la Colònia Güell.
Duració aproximada del trajecte: 20 minuts.
Des de l’estació fins a la Colònia Güell hi ha 5 minuts a peu.
Amb autobús
Bus L-61 (soler i Sauret, S.A)
Sortides des de Barcelona (Plaça Francesc Macià), Sant Just Desvern, Sant Feliu de LLobregat, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i Sant Boi de Llobregat.
Arribada a la Colònia Güell (Estació FGC).
Amb automòbil
Des de Barcelona cal agafar la Ronda Litoral i l’autovia A2, i sortir a Sant Boi en direcció a Sant Vicenç dels Horts per la BV-2002. La tercera rotonda que trobeu és la de l’estació de la Colònia Güell. Pugeu pel Camí de la Torre Salbana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.