Entesa edita un catàleg de mesures davant l’actual crisi econòmica i social


Les propostes van des de demandes a les administracions superiors fins a propostes de contenció de despeses per als ajuntaments.

Llegir catàleg en format pdf


0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria:

Ricard Fernández recorda que el deute públic de l’Estat li dóna marge de maniobra per invertir molt més davant la crisi


L’exsecretari d’Habitatge va oferir una jornada de formació a càrrecs de l’EPM
L’economista i exsecretari general d’Habitatge de la Generalitat, Ricard Fernández, va defensar aquest dissabte 31 de gener que, davant la situació de crisi que viu el país, el govern de l’Estat aposti clarament per les polítiques socials i aprofiti l’únic paràmetre que li és favorable en el moment actual, el deute públic, per invertir en infrastructures sostenibles (de mobililitat, ambientals, equipaments de benestar, habitatge social, …) i en el sistema financer més dèbil a fi de garantir el seu control i transparència de les entitats a qui s’acabi ajudant.

Llegir nota de premsa


0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria:

Fotos Xerrada – debat “En quin context econòmic estem?”


 veure les veure fotos, fes clic en aquest

enllaç


0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria:

La Llei d’Educació, una oportunitat?


Organitza Alternativa per Centelles

xerrada i debat amb Dolors Camats
Diputada al Parlament per ICV membre de la Comissió d’Educació i Universitats

Dia : divendres 23 de gener
Hora : a les 7 de la tarda
Lloc : sala de vidre del Casal Francesc Macià Centelles
ALTERNATIVA AMB L’EDUCACIÓ

veure targetó  (pdf)


0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria:

Un centenar de persones participen a l’Acte informatiu de PROGRÉS-EPM de Santa Coloma de Cervelló sobre l’ARE de la Riera de Can Solé


PROGRÉS ha organitzar el 14 de gener de 2009 un acte informatiu sobre l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) de la Riera de Can Solé (entre la Ciutat Cooperativa de Sant Boi i la Colònia Güell).
La iniciativa ha estat motivada per la falta d’informació sobre aquest projecte que ha ofert l’equip de govern PSC/ERC. Aquesta falta  d’informació a l’oposició, entitats i ciutadania  va ser denunciada tant per PROGRÉS com també diverses persones que van assistir a l’acte.

L’acte va servir per a explicar aquest projecte i les al·legacions que des de PROGRÉS s’han fet per a millorar-lo. Després es va obrir un debat al voltant de diferents aspectes del projecte.

Més informació sobre el pojecte i al·legacions www.progres.cat

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria:

L’EPM, contra l’opressió d’Israel a Gaza


Comunicat de premsa EPM

S’adhereix a la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona i a totes les accions cíviques que expressin el rebuig a un menyspreu tan gran als drets humans i a les resolucions de Nacions Unides.

La comissió permanent de l’Entesa del Progrés Municipal vol fer explícit, en aquest comunicat, el seu suport a la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona contra l’agressió militar d’Israel contra Gaza i el menyspreu sistemàtic que el govern d’Israel, i no per primera vegada, ha demostrat davant les crides a l’alto el foc de la comunitat internacional i davant les pròpies resolucions de les Nacions Unides.
És inacceptable, en el món actual, que un Estat pugui actuar unilateralment a l’hora d’imposar les seves tesis, i la seva força, i que la resposta internacional no tingui el més mínim efecte per frenar la barbàrie que alimenta dia a dia amb una actitud que no respecta els drets humans i utilitza el pretext de l’autodefensa per legitimar accions d’atac i represàlia absolutament injustificades, de les quals sempre acaben rebent les conseqüències els més dèbils.

És hora, per tant, de reclamar a la comunitat internacional que s’imposi contra el desafiament permanent de l’Estat d’Israel i que això es tradueixi en accions concretes en les relacions que hi manté, començant per les comercials.
Animem, també, que des de l’àmbit privat tothom exterioritzi el seu rebuig a la situació amb mesures que, per simbòliques que siguin, puguin expressar la repulsa a una manera d’actuar que no ha de tenir altra resposta que la condemna sense matisos.

És per a tot això que ens adherim a la manifestació de Barcelona i al manifest que la convoca.

Barcelona, 9 de gener de 2009

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria: