Acord de govern entre Alternativa per a la Garrotxa i PSC-Olot


Alternativa per a la Garrotxa d’Olot ha mantingut durant els darrers dos mesos converses amb l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olot, converses que s’han acabat materialitzant en un acord de govern.

Aquest acord ha arribat després que l’equip de govern del PSC mostrés el seu interès per les propostes d’ApG d’habitatge i de revitalització del nucli antic. A partir d’aquest punt de partida, es va veure la possibilitat de participar del govern de la  ciutat per tal de tenir més possibilitats d’aplicar les propostes d’ApG, no només en matéria d’habitatge, sinó també en altres temes.

És per això que, en aquest moment d’incerteses sobre la situació econòmica, els grups municipals d’ApG i PSC han entès que cal posar per davant de les diferències i les discrepàncies, la voluntat de sumar esforços en el govern de la ciutat.

enllaç laGarrotxa.infodiari de Girona
llegir Informació als adherits sobre l’acord (arxiu word 30,5 kb)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 març 2009

Categoria: