Assemblea extraordinària Santa Coloma de Cervelló


Progrés de Santa Coloma de Cervelló ha convocat pel  proper dissabte 27 de juny a les17:00h a la Societat Recreativa una assemblea per a reunir les persones properes, representants d’entitats i totes aquelles ciutadanes i ciutadans que vulguin fer-nos arribar les seves opinions i inquietuds.

llegir convocatòria

 

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
23 juny 2009

Categoria:

Una trentena de persones al taller de comunicació de Pallejà


Una trentena de persones van participar aquest dissabte a Pallejà en una jornada formativa sobre comunicació. Es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament i va anar a càrrec de dos membres de la permanent de l’EPM: el periodista Xavier Bardolet, de Sant Pere de Torelló, i la dissenyadora gràfica Marie Kapretz, de Cercs. La jornada es va centrar en aspectes molt pràctics sobre formats periodístics, estratègies de relació amb els mitjans i la necessitat de fer ús de les noves tecnologies i de treballar una marca pròpia a l’hora, per exemple, de dissenyar butlletins informatius.

En aquest sentit, la segona part de la jornada va servir per conèixer un programa d’edició de textos, Scribus, i un d’imatge, el Gimp, que són d’accés lliure i permeten una gran varietat de recursos gràfics. Tots els participants al taller van rebre un cedé amb el programari i els respectius manuals, que també podeu aconseguir contactant amb entesa en aquesta adreça:entesa@entesa-municipal.cat .

La responsable de formació de l’EPM, Assumpta Falgueras, va confirmar que al proper mes d’octubre es farà un taller específic sobre com parlar en públic, que anirà a càrrec del periodista Xavier Sitjà, professor universitari i expresentador, entre altres coses, de l’informatiu en català de TVE a Sant Cugat.

Per veure fotos de la jornada pitjeu aquí 

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
15 juny 2009

Categoria:

Reflexions Eleccions Europees


Llegir Article d’Assumpta Falgueras (Coordinadora EPMs d’Osona)
publicat al 9nou, 5 de juny 2009

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
7 juny 2009

Categoria:

Felicitats, PROGRÉS-EPM Santa Coloma de Cervelló


PROGRÉS-EPM  Sta. Coloma de Cervelló edita el número 50 del seu full informatiu. Aquesta publicació que es distribueix  periòdicament en 2600 habitatges del municipi, intenta ser un instrument informatiu, d’anàlisi i reflexió i un canal de relació amb la ciutadania i d’informació sobre la realitat de la política local i les actuacions i projectes de  PROGRÉS.

Descarregar butlletí en format pdf

 

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
5 juny 2009

Categoria: