Jordi San José, portaveu del Grup Entesa pel Progrés Municipal, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)


Jordi San José ha estat nomenat portaveu del grup metropolità de l’Entesa pel Progrés Municipal, coalició que agrupa a ICV, EUiA, Barcelona en Comú i les Enteses de Progrés Municipal.

El cartipàs d’ahir, configura un govern d’esquerres a la Regió metropolitana, en el que l’Entesa té la presidència amb Ada Colau, una vicepresidència, i es responsabilitzarà de les àrees de Medi Ambient i de Planificació Estratègia, a part de les polítiques d’habitatge, que dirigirà l’alcalde de Sant Feliu.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), presidida per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va celebrar ahir el ple en el que es va aprovar el cartipàs de la institució. En aquesta sessió Jordi San José, alcalde de Sant Feliu, va ser nomenat vicepresident de l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl (IMPSOL), organisme que gestiona les polítiques públiques d’habitatge, i que es fixa com a objectiu treballar en la garantia d’habitatge social a la Regió Metropolitana.

Per a Jordi San José, portaveu del grup, “aquesta és una oportunitat d’impulsar polítiques de progrés, de justícia social i de protecció del territori i del medi ambient, a l’àmbit metropolità i és possible, gràcies al creixement que l’esquerra alternativa, representada per la nostra coalició amb nou alcaldies, ha experimentat a les passades eleccions municipal”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
24 setembre 2015

Categoria: