Jornada participativa comarcal a Olot


Des de ApG volem promoure un ampli debat públic sobre idees i propostes que permetin unes polítiques més eficaces en el marc de la coalició ICV-EUiA-EPM. Per aquest motiu, i dins el Pla de treball d’autonòmiques que ha organitzat la coalició, us convoquem a la jornada participativa comarcal a Olot pel proper dijous, 6 de maig, a les 7 del vespre, a la Sala d’Actes de l’Hospici (c/ Hospici, 8).

 

Es tracta d’una jornada oberta a tothom, en la qual tots puguem opinar i expressar les propostes que volem per a la nostra comarca, així com criticar, constructivament, sobre l’acció de govern d’ICV-EUiA al Govern de Catalunya.

 

Ens interessa recollir el màxim d’aportacions possibles per tal d’incidir en un programa que reflecteixi les preocupacions de l’esquerra municipalista i marqui les prioritats d’ApG a la nostra comarca de cara al futur dels propers 4 anys.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència, raó per la qual us convidem especialment a participar-hi i a fer extensiva aquesta convocatòria a qualsevol persona i/o entitat que creieu que puguin estar interessats a assistir-hi i a fer les seves aportacions.

T’animem que hi assisteixis i hi diguis la teva!!!

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
30 abril 2010

Categoria:

Consultes sobre l’independència del 25A


Taller de comunicació sobre tècniques i aspectes a tenir en compte a l’hora de parlar en públic


Una vintena de persones van participar dissabte passat, 17 d’abril, en untaller de comunicació sobre tècniques i aspectes a tenir en compte a l’hora de parlar en públic. El taller, organitzat conjuntament per EPM-ICV i que es va fer a la Universitat de Vic (UVic), va tenir com a professor el periodista de TVE-Catalunya Xavier Sitjà, també exalcalde d’Esparreguera. La pròpia dinàmica de la jornada, molt participativa, va obligar a deixar per a una segona sessió la part pràctica del curs.
Sitjà va donar diverses consignes sobre com plantejar les intervencions en públic, tenint en compte aspectes com la dicció, el to de veu, l’actitud i la necessitat d’estructurar els missatges per deixar molt clares les idees centrals d’allò que es vol dir. Va citar un estudi americà que posa de manifest que, en el fons, aspectes com la imatge (55%) i l’actitud (38%) incideixen molt més en la recepció del missatge que el propi contingut del discurs (7%). Per això, va dir, és important buscar empaties amb el públic i saber recórrer fins i tot a l’humor per guanyar-se’n la complicitat. Tots els participants van valorar molt

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
29 abril 2010

Categoria:

Lloguer social


 

Article de Montse Escutia, regidora d’ Habitatge de Castelló d’ Empúries

 

llegir

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
29 abril 2010

Categoria:

MOCIÓ DE PROGRÉS-EPM EN SUPORT A LA ILP “TELEVISIÓ SENSE FRONTERES”


S’ha aprovat per unanimitat al Ple municipal de Santa Coloma de Cervelló, una moció presentada per PROGRÉS-EPM en suport a la proposició de llei que es presenta mitjançant Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense fronteres”.

Aquesta ILP, que es vol presentar al Congrés dels diputats, pretén garantir la recepció directa de els emissions de ràdio i televisió autonòmiques realitzades totalment o majoritàriament en les llengües incloses en l’àmbit de protecció de la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries a les altres comunitats autònomes amb les quals comparteixen llengua utilitzada en una forma idèntica o semblant, a fi d’afavorir el desenvolupament dels espais de comunicació d’aquestes llengües.

La Comissió Promotora de la Iniciativa Legislativa Popular de la Llei “Televisió sense Fronteres” va constituir-se a partir del conflicte creat pel tancament dels emissors que permetien veure Televisió de Catalunya al País Valencià i pretén assegurar recepció dels programes autonòmics de ràdio i televisió realitzats en llengües minoritzades en el conjunt dels territoris que conformen les seves respectives comunitats lingüístiques.


llegir moció

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 abril 2010

Categoria:

Una altra autovia per Abrera?


alt

11 d’ abril, 12h,  Una altra autovia per Abrera?

Xerrada i recollida de signatures a favor d’ una consulta ciutadana sobre l’autovia. Intervindran representants de la Plataforma en Defensa del Territori d’ Abrera.

Lloc: Casal Social de Can Vilalba’


0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
8 abril 2010

Categoria: