Jornada participativa comarcal a Olot


Des de ApG volem promoure un ampli debat públic sobre idees i propostes que permetin unes polítiques més eficaces en el marc de la coalició ICV-EUiA-EPM. Per aquest motiu, i dins el Pla de treball d’autonòmiques que ha organitzat la coalició, us convoquem a la jornada participativa comarcal a Olot pel proper dijous, 6 de maig, a les 7 del vespre, a la Sala d’Actes de l’Hospici (c/ Hospici, 8).

 

Es tracta d’una jornada oberta a tothom, en la qual tots puguem opinar i expressar les propostes que volem per a la nostra comarca, així com criticar, constructivament, sobre l’acció de govern d’ICV-EUiA al Govern de Catalunya.

 

Ens interessa recollir el màxim d’aportacions possibles per tal d’incidir en un programa que reflecteixi les preocupacions de l’esquerra municipalista i marqui les prioritats d’ApG a la nostra comarca de cara al futur dels propers 4 anys.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència, raó per la qual us convidem especialment a participar-hi i a fer extensiva aquesta convocatòria a qualsevol persona i/o entitat que creieu que puguin estar interessats a assistir-hi i a fer les seves aportacions.

T’animem que hi assisteixis i hi diguis la teva!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
30 abril 2010

Categoria: