L’EPM, contra l’opressió d’Israel a Gaza


Comunicat de premsa EPM

S’adhereix a la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona i a totes les accions cíviques que expressin el rebuig a un menyspreu tan gran als drets humans i a les resolucions de Nacions Unides.

La comissió permanent de l’Entesa del Progrés Municipal vol fer explícit, en aquest comunicat, el seu suport a la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona contra l’agressió militar d’Israel contra Gaza i el menyspreu sistemàtic que el govern d’Israel, i no per primera vegada, ha demostrat davant les crides a l’alto el foc de la comunitat internacional i davant les pròpies resolucions de les Nacions Unides.
És inacceptable, en el món actual, que un Estat pugui actuar unilateralment a l’hora d’imposar les seves tesis, i la seva força, i que la resposta internacional no tingui el més mínim efecte per frenar la barbàrie que alimenta dia a dia amb una actitud que no respecta els drets humans i utilitza el pretext de l’autodefensa per legitimar accions d’atac i represàlia absolutament injustificades, de les quals sempre acaben rebent les conseqüències els més dèbils.

És hora, per tant, de reclamar a la comunitat internacional que s’imposi contra el desafiament permanent de l’Estat d’Israel i que això es tradueixi en accions concretes en les relacions que hi manté, començant per les comercials.
Animem, també, que des de l’àmbit privat tothom exterioritzi el seu rebuig a la situació amb mesures que, per simbòliques que siguin, puguin expressar la repulsa a una manera d’actuar que no ha de tenir altra resposta que la condemna sense matisos.

És per a tot això que ens adherim a la manifestació de Barcelona i al manifest que la convoca.

Barcelona, 9 de gener de 2009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria: