Ricard Fernández recorda que el deute públic de l’Estat li dóna marge de maniobra per invertir molt més davant la crisi


L’exsecretari d’Habitatge va oferir una jornada de formació a càrrecs de l’EPM
L’economista i exsecretari general d’Habitatge de la Generalitat, Ricard Fernández, va defensar aquest dissabte 31 de gener que, davant la situació de crisi que viu el país, el govern de l’Estat aposti clarament per les polítiques socials i aprofiti l’únic paràmetre que li és favorable en el moment actual, el deute públic, per invertir en infrastructures sostenibles (de mobililitat, ambientals, equipaments de benestar, habitatge social, …) i en el sistema financer més dèbil a fi de garantir el seu control i transparència de les entitats a qui s’acabi ajudant.

Llegir nota de premsa


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 gener 2009

Categoria: