Es constitueix a La Granada la primera Junta Comarcal de Grups Municipals del’EPM de l’Alt Penedès


El passat dissabte dia 3 de juliol es va celebrar a La Granada la “I Assemblea comarcal de l’Alt Penedès” de grups municipals de l’Entesa pel Progrés Municipal.
Van participar representants dels grup municipals EPM La Granada, de AMI-EPM de Sant Sadurní d’Anoia i del grup INDEPENDENTS PER TORRELLES DE FOIX  adherits tots ells a EPM (Entesa pel Progrés Municipal). Van excusar la seva presència el grup UNITS PER OLESA  d’Olesa de Bonesvalls. A l’assemblea també va assistir una representació de la Permanent Nacional d’EPM.
Després d’exposar i debatre en comú diversos aspectes (socials, urbanístics, medi ambientals i sanitaris) d’interès comarcal, es va constituir la nova Junta Comarcal, que està formada per dos representants de cada formació. Aquesta Junta es reunirà de forma periòdica per tal de proposar polítiques comunes a nivell comarcal i també traslladar els acords a la Comissió Permanent del Grup d’Entesa pel Progrés Municipal a nivell de Catalunya que agrupa a 110 candidatures municipals independents i governa amb 10 alcaldies.
Els grups d’EPM (Entesa pel Progrés Municipal) són candidatures independents que representen una pluralitat progressista amb una clara tossuderia de fer polítiques municipalistes per a les persones; basades en valors com la justícia, la igualtat, la cooperació, la defensa del medi ambient, la pau, els drets nacionals, la llibertat, i la democràcia participativa directa.
Actualment aquests grups tenen responsabilitats de govern municipal en les poblacions Sant Sadurní d’Anoia, Olesa de Bonesvalls i Torrelles.  També tenen un conseller comarcal, el regidor de La Granada, Diego Diez de los Rios.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
8 juliol 2010

Categoria: