L’Entesa de Sant Salvador de Guardiola celebra la III Assemblea Municipal


Una cinquantena de persones van participar el passat diumenge 20 de juny en la III Assemblea Municipal.

En aquesta assemblea es va analitzar la gestió  realitzada pel Govern municipal (Gent pel canvi – ERC), que en paraules del regidor d’Entesa,  Jordi Gordillo va qualificar de desastrosa per a Sant Salvador. Un Govern en minoria amb un alcalde  que practica un estil caciquil que li porta fins i tot a negar la convocatòria d’un ple extraordinari demanat per la majoria absoluta  dels regidors del consistori.

Així mateix l’Assemblea va avaluar la feina feta l’últim any per el grup municipal d’Entesa, valorant molt positivament la feina desenvolupada, especialment per el regidor, presentació de mocions i recursos legals relacionats amb els temes mes sentits per la ciutadania de Sant Salvador (taxes de l’aigua, contribucions especials, fundació Masia Calvet, viabilitat econòmica de l’ajuntament etc).

També va obrir un debat sobre els temes d’especial interès per al municipi,l’institut, recepció de senyal TDT de televisió, temes relacionats amb la crisi econòmica actual (ofertes de treball municipal, serveis socials municipals, ajuts, banc d’aliments, etc…)

A la Assemblea van participar una delegació d’EPM de la permanent nacional, encapçalada per la Secretària d’Organització: Assumpta Falgueras, el coordinador del Bages: Toni Vilanova i per l’assessor de municipis: Jesús Blanco. Aquesta representació va felicitar al grup municipal per la tasca feta i els va encoratjar a seguir per aquest camí i a reforçar el projecte d’alternativa al govern actual, que segur que tindrien un reconeixement de la ciutadania que els donaria molts bons resultats en les properes eleccions municipals de 2011.

 

Veure Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
5 juliol 2010

Categoria: