L’ENTESA PEL PROGRÉS MUNICIPAL CELEBRA LA 10a ASSEMBLEA NACIONAL A SANT SADURNÍ D’ANOIA


L’Entesa pel Progrés Municipal (EPM) va celebrar aquest dissabte a Sant Sadurní d’Anoia una assemblea extraordinària per tancar el debat i aprovació dels documents que havien quedat pendents, per raons d’horari, a l’assemblea nacional de Vilassar de Dalt del novembre passat. Les mocions feien referència a la necessitat de concretar en els estatuts les funcions dels diferents òrgans de gestió de l’EPM (direcció, secretariat, comissió permanent i assemblea), clarificar les principals prioritats de l’organització sense perdre de vista les diferents sensibilitats territorials i, per últim, treballar en l’horitzó d’un acord electoral amb el conjunt de les formacions d’esquerra per evitar la segmentació cada cop més gran d’opcions, sigles i vots que està patint. Després de la discussió d’esmenes i la proposta de textos refosos en dos dels tres casos, totes les mocions es van aprovar pràcticament per unanimitat, sense cap vot en contra.

A l’assemblea hi van participar una quarantena de persones, representants de 19 grups de l’EPM d’arreu del país.

Durant l’assemblea, el president de l’EPM, Jordi Fàbrega, va avançar unes pinzellades del que hauria de ser l’estratègia de l’Entesa per a les eleccions municipals del 2011

L’objectiu no és sols consolidar els grups municipals de l’EPM, va dir Fàbrega, sinó crear-ne de nous com a model innovador, plural i local que representem. Les EPM, va seguir, hem d’activar, com a formació municipalista que som, l’importància de fer política des de la base local ( amb gent polititzada i gent provinent del món associatiu). Cal doncs innovar amb les estratègies polítiques  amb un ampli procés participatiu de la realitat local i del que la ciutadania vol respecte les solucions que hem d’afrontar en els Ajuntaments, des d’una visió d’esquerra verda i  nacional realista actuant amb sentit comú.

Fent referència a les properes eleccions al Parlament, Fàbrega va instar a tirar endavant una campanya de molt contacte amb la gent, que sigui preàmbul del que haurà de ser el repte de les municipals de 2011.

Veure àlbum de fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
16 abril 2009

Categoria: