ICV-EUiA-EPM participen en la manifestació unitària convocada pels sindicats contra la crisi


altLa manifestació que es va celebrar aquest passat dijous 3 de desembre a Barcelona per plantar cara a la crisi va concentrar unes 20.000 persones, que es van manifestar des de la Ronda Sant Pere fins davant de la seu de la patronal Foment del Treball.

La delegació de la coalició portava una pancarta amb el lema “Contra la crisi: més justícia social, menys frau”. En la capçalera de la delegació en representació d’EPM ha estat la responsable de polítiques de serveis a les persones i secretaria d’Organització Assumpta Falgueras.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
9 desembre 2009

Categoria: