Violència i les relacions dels gèneres


altLes estadístiques ens han d’alarmar. A Catalunya i a  tota Europa les dones pateixen no només greuges comparatius laborals, també són continuadament víctimes de maltractament físics i psicològics. I quan es parla de que una de cada tres dones pateix violència de part de la seva parella dins de casa seva , ja no es pot parlar de fets puntuals.

La violència és silenciosa però les dades són alarmants. I les discriminacions segueixen introduint-se silenciosament en la vida de la dona moderna. Una societat que permet que una dona rep la meitat de diners per hora treballada que un home és una societat en la qual el masclisme és arrelat  i forma part central del sistema. Realment som tan desenvolupats com ens agradaria creure que som?…llegir més

Manifest federació de Municipis - llegir
Moció - llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
26 novembre 2009

Categoria: