Aclariment de l’Entesa pel Progrés Municipal sobre els fets de Cubelles


Davant la notícia apareguda en diferents mitjans de comunicació que vincula el grup independent Entesa per Cubelles (El Garraf) en la presumpta desviació de 2 milions d’euros de la recaptació municipal, l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM) vol aclarir que no té ni ha tingut mai res a veure amb aquest grup, més enllà de l’estricta coincidència amb el nom.

La nostra gent sempre s’ha presentat a les eleccions municipals a Cubelles sota la coalició d’ICV-EUiA-EPM, i en les últimes eleccions vam obtenir 4 regidors/es. Han estat ells, juntament amb la resta grups del consistori -excepte Entesa per Cubelles- els que han reclamat una investigació sobre els més de dos milions d’euros que va deixar d’ingressar el recaptador municipal Joaquím Molina Sánchez, encarregat de cobrar els impostos per a l’Ajuntament entre el 1982 i el 2007, quan el servei estava concessionat a una empresa privada. Per aquest motiu s’ha presentat un informe a la fiscalia.

L’EPM emet aquest comunicat per evitar qualsevol malentès, alhora que recorda que l’ètica en l’exercici de la política és un dels eixos centrals que queda expressament recollit en el nostre ideari com a partit.

Barcelona 30 d’octubre de 2009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
30 octubre 2009

Categoria: