Moció per demanar celeritat al Parlament en la llei de consultes populars


El ple de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló, en la seva sessió ordinària de dilluns passat, 6 de juliol, va aprovar per unanimitat una moció impulsada per la plataforma decidim.cat, de càrrecs electes pel dret a decidir, que reclama celeritat al Parlament de Catalunya per tirar endavant la Llei de Consultes Populars que permeti, al propi Govern de la Generalitat i als ajuntaments, la convocatòria de consultes populars. En el marc d’aquesta llei, l’objectiu de la plataforma és el de poder convocar una consulta sobre el reconeixement del dret a l’autodeterminació. La plataforma Decidim.cat la formen un miler llarg d’alcaldes, alcaldesses i regidors i regidores  de Catalunya i la resta dels Països Catalans, i n’és un dels impulsors i portaveus l’alcalde de Sant Pere i president de l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM), Jordi Fàbrega.

Enllaç moció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
14 juliol 2009

Categoria: