Trobada de fi de curs de la federació d’ICV-EPM d’Osona


Aquest dissabte, 11 de juliol, s’ha fet a Les Set Fonts de Sant Julià de Vilatorta un dinar de fi de curs de la federació d’ICV-EPM de la comarca d’Osona, que ha comptat amb una trentena de persones. Hi han participat les direccions comarcals de tots dos partits, a més de càrrecs electes de la federació (Vic, Torelló, Centelles, Sant Pere de Torelló i Sant Julià de Vilatorta) i de militants i simpatitzants.

Al novembre de 2008, les assemblees nacionals d’ICV i d’EPM van aprovar tirar endavant la federació conjunta, que passa entre altres coses per un treball coordinació territorial a l’hora, per exemple, de treballar en el discurs polític i en les candidatures de cara a les eleccions municipals. Les properes seran el 2011.

Precisament, al matí s’havia reunit a Sant Julià la permanent nacional de l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM), que es troba mensualment de manera itinerant en aquells municipis on té representació municipal. La permanent de l’Entesa, també de caràcter territorial, té representació des de Castelló d’Empúries fins a Torredembarra.

Entre altres punts, la permanent ja va fixar la data de la propera assemblea nacional, que es convocarà per a la segona quinzena de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
14 juliol 2009

Categoria: