Sopar 30 anys d’ajuntaments democràtics


El 3 d’abril de l’any 1979 es celebraren les primeres eleccions municipals democràtiques des de la segona República i el dia 19 d’abril de 1979, molts companys i companyes nostres assumiren el repte de donar respostes a les demandes i necessitats de la ciutadania, de dotar de serveis, recursos i projectes; en definitiva de construir les nostres ciutats i pobles.

Avui, 30 anys després, volem reconèixer a tota una generació d’homes i dones el seu treball, les seves renúncies, els seus anhels i les seves il·lusions i volem compartir i commemorar aquesta fita de recuperació dels valors i de  la llibertat.

Volem convidar-vos a participar de l’acte.

Cal fer un ingrés de 20 euros al compte de Caixa Catalunya: 2013-0646-14-0200765983 fent constar: Sopar 30 anys i el teu nom i cognoms. Un cop rebut l’ingrés et farem arribar la confirmació de la reserva. Data límit 20 d’abril

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
17 abril 2009

Categoria: