Babel al Berguedà


Els companys de l’EPM de la Nou del Berguedà en el seu vessant professional organitzen aquesta jornada:

Si voleu celebrar amb nosaltres la diversitat lingüística, el proper diumenge, 24 de maig, a La Nou de Berguedà, tindrà lloc la jornada “Babel al Berguedà” amb tot un ventall de tallers i activitats en diferents idiomes i alfabets. Podeu consultar el programa a http://www.irenia.net/babel

Totes les activitats són gratuïtes. Els tallers de cal·ligrafia i alfabets del matí tenen places limitades i és convenient reservar plaça enviant un mail indicant el nom i taller(s) al(s) que voleu participar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
16 abril 2009

Categoria: