Butlletí nº 1 de l’Entesa per Balenyà


En aquest primer número fa un repàs sobre l’increment aprovat per el govern municipal de l’IBI i altres impostos municipals, també expliquen les al·legacions presentades des de l’Entesa. Respecte al pressupost del 2009 fan referència a la manca de sensibilitat en els apartats adreçats als serveis a les persones.

En el Butlletí també fan esment als despropòsits de la regidora de la Dona a l’hora de programar les activitats especifiques d’aquesta regidoria. En un altre apartat fan referència al consens arribat en les ordenances municipals sobre el sistema d’energia solar tèrmica i energia solar fotovoltaica. En canvi no ha estat en les propostes sobre les bonificacions als usuaris presentades des de l’Entesa.

Per últim fan una valoració sobre l’estat de salut del grup EpB-EPM , la seva implicació en la política municipal, la il·lusió per treballar per Balenyà i la seva gent.

llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
18 febrer 2009

Categoria: