Alternativa per Centelles, organitza una xerrada informativa sobre la Llei d’Educació


Divendres a la nit, Dolors Camats, diputada al Parlament de Catalunya per ICV i ponent de la Comissió d’Educació i Universitats, va ser a Centelles per explicar els trets més importants de la Llei d’Educació i el posicionament d’Iniciativa davant d’aquest nou text legal.
Dolors Camats va fer primer una breu exposició del perquè i com s’havia arribat a fer la redacció d’aquesta Llei.  A continuació va descriure els trets més importants i les avantatges que pot tenir la seva aplicació, passant tot seguit a nombrar les millores i/o petits canvis que es proposen des de ICV que farien una Llei amb més garanties de qualitat per l’alumnat i per el professorat.
A continuació es va obrir un debat amb les persones assistents, que va poder clarificar encara més els dubtes o interogants que molts dels presents tenien davant l’aplicació d’aquest nou repte.
A l’acte, organitzat per Alternativa per Centelles – EPM i presentat per Assumpta Falgueras, regidora d’Altrernativa a l’ajuntament de Centelles, hi va assistir un nombrós públic format principalment per mestres de les escoles de primària de Centelles i poblacions veïnes, també hi havia professors d’instituts, pares i mares i membres d’organitzacions sindicals.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 febrer 2009

Categoria: