Moció de Progrés-EPM de Santa Coloma de Cervelló en solidaritat amb els treballadors i treballadores de Nissan


PROGRÉS-EPM va presentar al Ple Municipal del mes d’octubre una Moció en suport de

ls treballadors i treballadores afectats pels plans de l’empresa NISSAN MOTOR IBÉRICA que ha presentat un Expedient de Regulació de l’Ocupació que comporta l’acomiadament de 1.680 persones de la plantilla de la seva planta situada a Catalunya.

Alguns conciutadans i conciutadanes de Santa Coloma es veuen afectats directament per aquest ajustament de l’empresa NISSAN i la repercussió que comportaria aquest ERO en el conjunt d’empreses subministradores de la planta de NISSAN pot afectar encara a moltes més persones, algunes també del nostre municipi.

Aquesta Moció va ser aprovada per unanimitat dels Grups Municipals del consistori.

Podeu llegir el contingut de la moció clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 novembre 2008

Categoria: