TROBADA DE CÀRRECS ELECTES LOCALS PEL DRET A DECIDIR


carrecs electes pel dret a decidirMÉS DE 200 PERSONES PARTICIPEN EN LA 1ª TROBADA DE CÀRRECS ELECTES LOCALS PEL DRET A DECIDIR

En la trobada, que va ser un dinar a l’hotel Catalonia Plaza, també van intervenir els regidors de Barcelona Quim Forn (CiU) i Jordi Portabella (ERC), a més de l’alcalde de Cerdanyola del Vallès (ICV), Antoni Morral. Ricard Gomà, protaveu d’ICV a l’Ajuntament de Barcelona també adherit a la plataforma, hi va delegar la representació ja que era de viatge. També hi va assistir Mònica Sabata, de la Plataforma pel Dret a Decidir, a qui Fàbrega va agrair “l’exemple que va ser per a tots nosaltres” amb la mobilització cívica que va aconseguir per reivindicar el nou Estatut. L’EPM també hi va tenir una nombrosa representació de diferents punts del país.

Catalunya té uns 8.000 càrrecs electes, de manera que l’objectiu de la plataforma és fer arribar el missatge, encara, a molts més alcaldes/esses i regidors/es mentre es continua treballant en la vertebració d’un acord per portar a tots els plens dels ajuntaments.

més enllaços:
Avui
elPeriódico.cat
elPunt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 novembre 2008

Categoria: