Debat nova llei d’educació


Aquest nou Debat Obert de PROGRÉS ha permès conèixer amb més detall el projecte de LEC de la mà de Dolors Camats –diputada al Parlament (ICV) i ponent de la LEC–, Ricard Aymerich –president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya– i Lluís Martínez Ujaldón –secretari de la FAPAC.

Els ponents han contextualitzat aquest projecte de Llei i n’han destacat les principals característiques, reptes i oportunitats que ofereix, i han donat elements molt útils per a poder seguir el procés de debat parlamentari d’aquesta Llei que properament tindrà lloc.

Després de les ponències, s’ha obert un debat amb les persones del públic, moltes d’elles professionals del món educatiu, en què s’han pogut contrastar opinions, i perspectives sobre aquesta Llei que, com totes les Lleis que afectes en sistema educatiu, està cridada a ser un pilar important de la nostra societat.
enllaç a progrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 novembre 2008

Categoria: