Entitats del Tarragonès demanen limitar el creixement a la momarca i protegir l’espai


 

Diverses entitats del Camp de Tarragona, majoritàriament vinculades a l’Entesa de Progrés Municipal (EPM), aposten en les seves al·legacions per limitar el creixement urbà previst al pla territorial, especialment a zones com l’interior del Tarragonès…

llegir notícia sencera EL PUNT. Tarragona

L’ABG i altres entitats presenten una quarantena d’al·legacions al Pla Territorial del Camp de TarragonaL’Alternativa Baix Gaià (ABG) i d’altres entitats relacionades amb el grup polític han presentat aquest dimarts un total de quaranta al·legacions al Pla Territorial del Camp de Tarragona, que està en fase d’exposició pública…llegir notícia sencera Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 novembre 2008

Categoria: