Alegacions de Progrés-EPM de Santa Coloma de Cervelló a l’ARE


 

allegacions can soleEl grup municipal de Progrés-EPM de Sta. Coloma de Cervelló va presentar el passat mes de desembre al·legacions a l’ARE per millorar la seva qualitat i els efectes sobre el municipi de Santa Coloma de Cervelló, especialment la Colònia Güell.

Primer de tot la denuncia a l’equip de govern municipal (PSC-ERC) per la manca d’informació al poble, a l’oposició i a les entitats.

En les al·legacions fan referència a tot un seguit de punts, que van des de la necessitat d’un estudi de mobilitat global fins a demanar la realització d’una Memòria Social que analitzi els elements socials i econòmics que configuren els dos barris afectats amb les seves diferències d’infraestructura i comercial i amb el seu element comú d’una superfície agrícola. També fan incidència en que el projecte limita la intenció de fer la riera com a corredor-conector biològico i suprimeix una part  de la corona verda de protecció del conjunt històrico-monumental de la Colònia Güell. Entre altres també fan referència a la manca de contrapartides en equipaments i serveis que necessita la Colònia Güell . . .

Veure al·legacions  (pdf 1201 kb)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
10 novembre 2008

Categoria: