REGIDORS I REGIDORES D’ICV-EUiA-EPM RECLAMEN UN NOU SISTEMA


Més de 300 regidors i regidores de la coalició ICV-EUiA-EPM van participar el dissabte 19 de juliol en la jornada A peu de carrer, que es va fer a la Universitat de Vic. Al llarg de la jornada es va treballar en vuit tallers diferents, que van servir per donar a conèixer experiències de govern i debatre sobre aquestes i altres propostes que la coalició està treballant arreu de Catalunya. Els tres grans àmbits de la jornada van estar la inclusió social, la sostenibilitat i el finançament local, sobre el qual es va aprovar l’anomenada Declaració de Vic. En aquest document es reclama la suficiència financera dels ajuntaments -actualment només reben un 13 % dels recursos públics- per garantir la prestació de serveis a la ciutadania.

Veure Fotos
Llegir la declaració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

HTML tags are not allowed.

0 Comentaris

Publicat per:
entesa

Data:
9 març 2008

Categoria: